LIVING PROOF RESTORE Shampoo 236 ml | ASASA Beauty Shop
valikko lähellä

LIVING PROOF RESTORE shampoo 236 ml

28 

Korjaava shampoo

Varastossa

SKU: 169949 Kategoria: Tag:

Kuvaus

LIVING PROOF RESTORE shampoo 236 ml

RESTORE Line

 

LIVING PROOF RESTORE Shampoo.

Shampoo, joka on erityisesti suunniteltu korjaamaan ja vahvistamaan vaurioituneita, kuivia tai hauraita hiuksia. Se on olennainen osa merkin Restore-sarjaa, joka keskittyy hiusten terveyden ja elinvoiman elvyttämiseen.

Tärkeimmät edut:

Tämä shampoo valjastaa voiman Living ProofPatentoitu Healthy Hair Molecule -teknologia, joka puhdistaa hiukset hellävaraisesti kuluttamatta niiden luonnollisia öljyjä ja tärkeitä ravintoaineita.

Se auttaa vahvistamaan hiussäikeitä ja korjaamaan lämmön, muotoilun ja kemiallisten käsittelyjen aiheuttamia vaurioita, mikä tekee hiuksista pehmeämpiä, kiiltävämpiä ja paremmin hallittavissa.

Restore Shampoo ylittää pintahyödyt kosteuttamalla hiuksia syvästi, palauttamalla niiden kosteustasoa ja lisäämällä joustavuutta. Se taistelee aktiivisesti pörröisyyttä vastaan ​​jättäen hiukset pehmeämmiksi ja silkkimäisemmiksi.

 

Hiustyyppi: Kaikki hiustyypit

Vaikutukset:

  • Poistaa lian, epäpuhtaudet ja tuotekertymät.
  • Sen täyteläinen vaahto, pehmeä mutta tehokas, puhdistaa vahingoittamatta tai kuivattamatta hiuskuitua.
  • 4 kertaa parempi murtumiskestävyys.

 

Kuinka käyttää RESTORE shampoota:

  1. Levitä runsas määrä shampoota kosteisiin hiuksiin ja levitä hellävaraisesti hiusten juuriin, pituuden puoliväliin ja latviin.
  2. Anna vaikuttaa muutama minuutti ennen huuhtelua.
  3. Yksi shampookerta riittää.

Lisätietoja

Paino0.268 kg
Valmistusmaa

US

Ainekset

Ainesosat: vesi/vesi/vesi, setearyylialkoholi, behentrimoniumkloridi, polyglyseryyli-3-betainaattiasetaatti, c13-15-alkaani, phytosteryyli/oktyylidodekyylilauroyyliglutamaatti, jojobaesterit, hydroksietyylidietyleenitriamiinidioleamidi/palmitamidi, hydrattu risiiniöljy/sebasiinihappokopolymeeri, niittyvaahtoestolidi, linoleamidopropyylidimetyyliamiinidimeeridilinoleaatti, polyglyseriini-annuumetyylipolyglyseriin-3, ks helis-huunsflower cose distearaatti, kaprylyyli glykoli, etyylilauroyyliarginaatti hcl, fytantrioli, furcellaria lumbricalis -uute, hydroksiasetofenoni, guar-hydroksipropyylitrimoniumkloridi, glyseriini, hydroksietyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, maitohappo, tuoksu/parfyymi, linalolinaali, limoniini, sityylihappo.

Sukupuoli

Sisällys

236 ml

EAN

0840216930506

Hiustenhoitotuotetyyppi

Vihreä kauneus

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.