VERSACE CRYSTAL NOIR WC Eau De Toilette 90 ml | ASASA Beauty Shop
valikko lähellä

VERSACE CRYSTAL NOIR WC-vesi 90 ml

121 

Eau de Toilette naisille

Varastossa

SKU: 21111 Kategoria: Tunnisteet: ,

Kuvaus

VERSACE CRYSTAL NOIR WC-vesi 90 ml

CRYSTAL NOIR -linja

 

GARDENIAN JA MUSTA KRISTALLIN VEHOITUS

Versacen Crystal Noir on itämainen kukkaistuote "Eau de toilette", joka on suunniteltu vangitsemaan essence Donatella Versacen intohimosta gardeniaan, joka on haute couture -talon tunnetuin omistaja. Tämä vuonna 2004 kehitetty tuoksu, parfyymi Antoine Lie Gianni Versacen nimenomaisesta pyynnöstä hänen sisarelleen Donatellalle luoma tuoksu huokuu runsautta ja exoticism. Se ilmentää erillisiä piirteitä ja esittää salaperäistä ja houkuttelevaa hahmoa, joka erottuu tavallisesta ja kykenee vangitsemaan kaikki aistit.

Tuoksussa on hienovaraisia ​​vivahteitaan minimalistinen lähestymistapa, jonka tavoitteena on korostaa ainesosien herkkyyttä. Inkivääri, kardemumma ja pippuri tuovat mausteisen vivahteen, mikä johtaa gardenian ja kookoksen, sävellyksen tähtien, korostumiseen. Finaali avautuu harmonisen santelipuun, myskin ja meripihkan sekoituksella, joka tuottaa vastustamattoman viettelevän vaikutuksen.

Hajuinen perhe: Itämainen kukka.

Alkuun nuotit: Inkivääri, kardemumma ja pippuri.
Keskimmäiset nuotit: Appelsiininkukka, pioni, gardenia ja kookos.
Pohjatuotteet: Santelipuu, myski ja meripihka.

ERITTÄIN tavanomaista. Gardenian ja kookoksen epätavallinen yhdistelmä luo ainutlaatuisen aromin, mikä varmistaa, että tuoksu ei koskaan jää huomaamatta.

KALLO KORISTE. Karmiininpunainen lasipullo, jota koristaa kullalla upotettu logo ja vahva musta korkki, symboloi hienoista koruista saatua helmiä – timanttia.

SAMETTEINEN AROMA. Sen lumoava essence viipyy iholla antaen samettisen tunteen, joten se on ihanteellinen lisä erityisiin iltoihin.

 

Julkaisuvuosi: 2004

Suunnittelija: Antoine Lie

Lisätietoja

Paino0.412 kg
Valmistusmaa

IT

Ainekset

Ainesosat: alkoholidenaatti. (sd-alkoholi 39-c), hajuvesi (tuoksu), vesi (vesi), butyylifenyylimetyylipropionaali, hydroksisitronellaali, alfa-isometyyliiononi, bentsyylisalisylaatti, bentsyylibentsoaatti, geranioli, limoneeni, kumariini, sitronelloli, isoeugenoli, linaali.

Sukupuoli

Sisällys

90 ml

EAN

8018365071469

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.