EUCERIN SUN PROTECTION PIGMENT CONTROL TINTED Fluid SPF50+ Color #light 50 Ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme. EUCERIN SUN PROTECTION PIGMENT CONTROL TINTED Fluid SPF50+ Color #light 50 Ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme.
valikko lähellä

EUCERIN SUN PROTECTION PIGMENT CONTROL TINTED fluid SPF50+ väri #light 50 ml

22 

Aurinkosuojavoide hyperpigmentaatiopisteille

Varastossa

SKU: 194373 Kategoria: Tag:

Kuvaus

EUCERIN SUN PROTECTION PIGMENT CONTROL TINTED fluid SPF50+ väri #light 50 ml

SUN PROTECTION linja

#vaalea väri

 

EUCERINn pigmentinhallintaneste, jonka väri on SPF50+ on aurinkovoide, joka on suunniteltu henkilöille, joilla on hyperpigmentaatiopisteitä tai niille alttiita kehittyä. Sen tarkoituksena on vähentää olemassa olevia täpliä ja estää uusien muodostumista.

Avainominaisuudet:

Tämä aurinkovoide sisältää SPF 50+ ja vaalean sävyn, ja se on räätälöity hyperpigmentaatioongelmiin. Siinä on kevyt rakenne, joka ei ole rasvainen eikä tahmea, joten se on mukava käyttää. Ei-komedogeeninen koostumus, sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton, hypoallergeeninen koostumus. Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset vahvistavat sen erinomaisen ihonsietokyvyn erityisesti herkillä ihotyypeillä.

Tärkeimmät ainesosat:

  • Kanssa Advance Spectral Technology System, Eucerin Sun Protection täyttää EU:n korkeimmat suojausstandardit UVB/UVA-säteilyä vastaan.
  • Kiitokset Licochalcón A, se suojaa UV-säteilyn ja korkean energian näkyvän valon (HEVL) aiheuttamilta vapailta radikaaleilta.
  • Glysyrretiinihappo auttaa ihon omia DNA-korjausmekanismeja.
  • Kanssa patentoitu tiamidoli joka vähentää hyperpigmentaatiota ja estää niiden uusiutumista.
  • Kanssa väripigmentit kaksinkertainen vaikutus: peittää hyperpigmentaatiopisteet välittömästi ihon sävyn tasoittamiseksi ja suojaa korkean energian näkyvältä valolta (HEVL).

 

Ihotyyppi: Herkkä/kaikki ihotyypit

SPF-suojaus: Erittäin korkea SPF 50+

Lisätietoja

Paino0.0990 kg
Mitat43 cm
Valmistusmaa

DE

Ainekset

aqua, alkoholidenat., ci 77891, butyylimetoksidibentsoyylimetaani, bis-etyyliheksyylioksifenolimetoksifenyylitriatsiini, dibutyyliadipaatti, butyleeniglykolidikaprylaatti/dikapraatti, c12-15-alkyylibentsoaatti, etyyliheksyylibentsyylioksi tsoaatti, fenyylibentsimidatsolisulfonihappo, piidioksidi, piidioksidimetyylisilylaatti, kookoglyseridit, copernicia cerifera cera, glyseriini, karnitiini, glycyrrhiza inflata -juuriuute, glysyrretiinihappo, tapiokatärkkelys, karrageeni, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, ksantaanikumi, behenyylialkoholi, setearyylialkoholi, aromihappo, myristicea , palmitiinihappo, natriumstearoyyliglutamaatti, natriumhydroksidi, natriumkloridi, trinatriumedta, hydroksiasetofenoni, fenoksietanoli, alumiinioksidi, ci 77492, ci 77491, ci 77499.

Sukupuoli

Sisällys

50 ml

EAN

4005900908421

Skincauudelleen Tuotetyyppi

Auringonhoitotuotetyyppi

Muotoilua

Parafarmia

,

Paino

0.099 kg

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.