SISLEY PHYTO-TEINT PERFECTION Luminous Mat Skincauudelleen Säätiö #1W1-Ecr | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme. SISLEY PHYTO-TEINT PERFECTION Luminous Mat Skincauudelleen Säätiö #1W1-Ecr | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme.
valikko lähellä

SISLEY PHYTO-TEINT PERFECTION valomatto skincare Foundation #1W1-Ecr

Alkuperäinen hinta: 94 €.Nykyinen hinta: 80 €.

Erittäin pitkäikäinen skincauudelleen perusta

Varastossa

SKU: 193676 Kategoria: Tag:

Kuvaus

SISLEY PHYTO-TEINT PERFECTION valomatto erittäin pitkäkestoinen skincare Foundation #1W1-Ecr 30 ml

PHYTO-TEINT Line

#1W1-Ecr väri

 

PHYTO-TEINT PERFECTION Luminous Matte Foundation by SISLEY

Saavuta välittömästi täydellinen ihonväri jatkuvalla iholla benefits.

Yhdistämällä skincare ja meikki yhdessä, Phyto-Teint Perfection on hyvin peittävä mattapintainen meikkivoide, johon on infusoitu Ideal Skin Complex, joka parantaa ihon laatua jokaisella käyttökerralla.

Sisley laboratoriot ovat kehittäneet innovatiivisen kompleksin, joka käsittelee ihon laatuun vaikuttavia ulkoisia tekijöitä, kuten epätasaisuuksia ja epätäydellisyyksiä. Tämä kompleksi tarjoaa kolme tärkeää toimenpidettä kaikille ihotyypeille:

  • Kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja välittömästi.
  • Tarkoittaa ihon rakennetta tasaisemman ulkonäön saavuttamiseksi.
  • Kirkastaa ihoa.

Levityksen jälkeen meikkivoide tasoittaa ja viimeistelee ihon rakennetta välittömästi, kun taas jokaisella käyttökerralla iho näyttää täyteläiseltä ja epätäydellisyyksiä tulee vähemmän havaittavissa.

Phyto-Teint Perfection tarjoaa mattapintaisen pinnan finish luonnollisella valovoimalla. Sen pitkäkestoinen, siirtoa kestävä koostumus tuntuu painottomalta, mikä takaa virheettömän ihon ja mukavuuden koko päivän ajan.

Tarjoaa säädettävän peittävyyden keskitasosta korkeaan näyttämättä kakkuna, se hämärtää vaivattomasti epätäydellisyydet ja minimoi huokoset, leatekee ihosta virheettömän ja yhtenäisen.

Phyto-Teint Perfection on saatavana laajassa valikoimassa sävyjä, jotka täydentävät kaikkia ihon sävyjä, ja se ei ole komedogeeninen, mikä lisää mielenrauhaa.

 

Tärkeimmät ainesosat:

  • Kurkkuuute ja Glyco-kompleksi tarjoavat välittömän ja pitkäkestoisen kosteutuksen raikkaamman ihon ja täyteläisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Kun Phyto-Teint Perfectionia levitetään, iho on 32 % enemmän kosteutettua, 1 kuukauden päivittäisen käytön jälkeen paljas iho on 26 % enemmän kosteutettua (varmistettu instrumentaalisilla mittauksilla).
  • Vihreä linssiuute auttaa minimoimaan huokoset, mikä tekee ihosta näkyvästi tasaisemman. Kun meikkivoidetta käytetään kuukauden ajan, 88 %:lla naisista ihon iho tasoittuu ja tasoittuu.
  • Tattariuutteella on antioksidanttisia ja rauhoittavia ominaisuuksia, ja persikankukkauutteella on kiinteyttävä vaikutus. Neljän viikon päivittäisen Phyto-Teint Perfectionin käytön jälkeen valoisuus lisääntyy 4 %:lla naisista.

 

Ihotyyppi: Kaikki ihotyypit

Lisätietoja

Paino0.1190 kg
Mitat30 cm
Valmistusmaa

FR

Ainekset

aqua/vesi/eau, dimetikoni, isododekaani, lauryylipeg-10 tris(trimetyylisiloksi)silyylietyylidimetikoni, akrylaatit/etyyliheksyyliakrylaattiristipolymeeri, difenyylidimetikoni/vinyylidifenyylidimetikoni/silseskvioksaanidioksidipolymee-ri, karboni-glysiini-pentyylipolymeeri kartio/tappi-10 /15 ristipolymeeri, natriumkloridi, cucumis sativus (kurkku) hedelmäuute, tokoferyyliasetaatti, prunus persica (persikka) kukkauute, biosakkaridikumi-1, linssi esculenta (linssi) siemenuute, arctium majus -juuriuute, paeonia officinalis -kukkauute, polygonum fagopyrum (tattari) siemenuute, trimetyylisiloksisilyylikarbamoyyli pullulaani, synteettinen fluorflogopiitti, pullulaani, maltodekstriini, glyseryylikaprylaatti, butyleeniglykoli, dimetikonoli, trietoksikaprylyylisilaani, stearalkoniumhektoriitti, propyylialumiinisokarbonaatti,,,, diumsitraatti, sitruunahappo , hajuvesi/tuoksu, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, tokoferoli, voivat sisältää [+/- titaanidioksidia (ci 1,2), rautaoksideja (ci 77891, ci 77491, ci 77492)].

Sukupuoli

Sisällys

30 ml

EAN

3473311806390

Muotoilua

Meikkituotetyyppi

Ihotyyppi

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.