LANVIN L'HOMME SPORT Eau De Toilette 100 ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme. LANVIN L'HOMME SPORT Eau De Toilette 100 ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme.
valikko lähellä

LANVIN L'HOMME SPORT vessavesi 100 ml

66 

Eau de Toilette miehille

Varastossa

SKU: 27474 Kategoria: Tunnisteet: ,

Kuvaus

LANVIN L'HOMME SPORT WC-vesisuihke 100 ml

LANVIN L'HOMME Line

 

NUORISUUS, VOITTO JA SIJOITUS

Lanvin l'Homme Sport by Lanvin on maskuliininen 'Eau de Toilette', joka kuuluu Aromatic-tuoksuperheeseen. Se on luomus, joka erottuu raikkauksestaan ​​ja urheilullisesta tunnelmastaan. Tyylikäs ja nuorekas tuoksu, joka liittyy yhteen maailman ihailluimmista urheilijoista, Rafa Nadalista.

Tämä vuonna 2009 lanseerattu tuoksu vangitsee täydellisesti essence menestystä, joka muistuttaa keskittynyttä puhdasta energiaa. Brändi pyrkii välittämään sen kautta dynaamisuuden ja elinvoimaisuuden tunnetta korostaen, että urheiluun voi liittyä tyylikkyyttä ja eleganssia.

Its olfactory composition begins with invigorating notes of Amalfi lemon, bergamot, pepper, and petit grain—a powerful cocktail that paves the way for a clean and pure heart of lavender and sage. These natural aromas exude personality and a sense of well-being. Finally, its base takes on a warmer and more masculine tone while retaining the characteristic freshness of its trail, consisting of musk, oakmoss, and patchouli leaves from Indonesia.

Alkuun nuotit: Amalfi-sitruuna, bergamotti, pippuri ja pikkuvilja.
Keskituoksu: Salvia ja laventeli.
Base notes: Musk, oak moss and patchouli leaves from Indonesia.

RAFAEL NADAL. Tuoksu on persoonallinen mallorcalaisen urheilijan imagolla, nuorella mestarilla, jolla on laaja lista henkilökohtaisista ja ammatillisista voitoista. Sinnikkyyden ja itsensä kehittämisen ruumiillistuma, joka toimii inspiraationa monille pyrkiville yksilöille.

Urheilullinen eleganssi. Termi "urheilu" kietoutuu saumattomasti eleganssiin tässä tuoksussa, mikä on esimerkki carefree sekoitus tuoreita säveliä, joka on täydellinen ulkoiluun. Alkuaineet, kuten laventeli ja pikkuvilja, edistävät essence joka huokuu hienostuneisuutta.

Ideaali lahja. Sen raikkaalla ja puhtaalla tuoksulla, Lanvin l'Homme Sport nauttii laajaa hyväksyntää miesyleisön keskuudessa, joten se on erinomainen lahjaidea.

 

Julkaisuvuosi: 2009

Lisätietoja

Paino0.3460 kg
Mitat42 cm
Valmistusmaa

FR

Ainekset

Ainesosat: alkoholidenaatti. (sd-alkoholi 39-c), vesi, bentsyylibentsoaatti, bentsyylisalisylaatti, sitraali, sitronelloli, etyyliheksyylisalisylaatti, eugenoli, geranioli, limoneeni, linalool, hajuvesi (tuoksu

Sukupuoli

Sisällys

100 ml

EAN

3386460015745-3386460060073

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.

Arvostelut