LANCÔME TRÉSOR MIDNIGHT ROSE Eau De Parfum 30 ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme. LANCÔME TRÉSOR MIDNIGHT ROSE Eau De Parfum 30 ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme.
valikko lähellä

LANCÔME TRÉSOR MIDNIGHT ROSE parfyymivesi 30 ml

67 

Eau de Parfum naisille

Varastossa

SKU: 34302 Kategoria: Tunnisteet: ,

Kuvaus

LANCÔME TRÉSOR MIDNIGHT ROSE parfyymivesi 30 ml

TRÉSOR-linja

 

UUSI LUKU TARINA RAKKAUDESTA, LEIKKIÄ MYÖS viettelevä

Lancômen TRÉSOR MIDNIGHT ROSE on "Eau de Parfum" naisille, joka on luokiteltu Floral Woody Musk -tuoksuluokkaan. Se on tuore lisäys ikoniseen TRÉSOR-sarjaan ja paljastaa käyttäjän leikkisän ja ilkikurisen puolen.

Tämä vuonna 2011 lanseerattu tuoksu kertoo tarinan kahdesta rakastajasta Pariisin lumoavilla kaduilla, joissa hän ottaa johdon ja houkuttelee ihailijansa liittymään piiloon ennen kuin kello lyö puoltayötä. Violettisen taivaan taustaa vasten se on kertomus kevyestä ja flirttailevasta romanssista.

Perinteisestä vadelmakeskeisestä koostumuksestaan ​​erottuva TRÉSOR MIDNIGHT ROSE tuo nykyaikaisen käänteen hedelmäisillä vivahteillaan, joka huokuu eleganssia, hienostuneisuutta ja erottuvuutta korkean hajuveden alueella. Näiden hedelmäisten elementtien ohella ruusun, jasmiinin ja pionin kukka-akordit lisäävät tuoksuun äärimmäistä naisellisuutta.

  • Alkutuoksu: vadelman ruusun absoluutti
  • Sydäntuoksu: jasmiini, pioni, herukansilmut, vaaleanpunainen pippuri
  • Pohjatuoksu: Virginian setri, myski ja vanilja

KORTUMAINEN ESITTELY. Herkkä gradientti, joka siirtyy hämärästä vaaleanpunaisesta violettiin, koteloitu pullo häikäisee värikkäillä heijastuksillaan. Sen kaulaa koristaa upea violetti satiiniruusu timantinmuotoisen tulpan alla.

TUOKSU YÖIN. Makeilla ja aistillisilla nuoteillaan tämä luomus täydentää täydellisesti öisiä hetkiä ja muodollisia asioita.

VETOA MIESTEN. TRÉSOR-saagalla on omistautunut seuraaja naisten keskuudessa, jotka rakastavat tätä tuoksua osana päivittäistä kokonaisuuttaan, mutta silti se herättää myös miesten huomiota kiehtovana essence kiehtoo ja kiehtoo vastakkaista sukupuolta.

 

Vuosi: 2011

Lisätietoja

Paino0.152 kg
Valmistusmaa

FR

Sukupuoli

Sisällys

30 ml

EAN

3605532423142

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.

Arvostelut