KEVIN MURPHY SCALP.SPA SERUM Mukavuudet ja rauhoittavat 45 ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme. KEVIN MURPHY SCALP.SPA SERUM Mukavuudet ja rauhoittavat 45 ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme.
valikko lähellä

KEVIN MURPHY SCALP.SPA SERUM lohduttaa ja rauhoittaa 45 ml

41 

rauhoittava leave-in hiusseerumi

Varastossa

SKU: 192425 Kategoria: Tag:

Kuvaus

KEVIN MURPHY SCALP.SPA SERUM lohduttaa ja rauhoittaa 45 ml

SCALP.SPA Line

 

Kevin Murphy's Scalp Spa Serum rauhoittava Leave-In on olennainen osa ac:n ylläpitoalean ja terve päänahka, joka on elintärkeää elinvoimaisille ja hyvin hoidetuille hiuksille. Tämä rauhoittava seerumi, joka ymmärtää, että hiusten terveys on tiiviisti sidoksissa päänahan terveyteen, tarjoaa kevyen ja nopeasti imeytyvän helpotuksen ärtyneelle päänahalle.

Tämä seerumi on suunniteltu tarjoamaan välitöntä ja kohdennettua helpotusta päänahan epämukavuuteen. Levitettiinpä sitten kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, levitä SCALP.SPA SERUM suoraan ihoalueille applikaattorilla. Sitä voidaan käyttää koko päänahalle tai pistehoitoihin, eikä sitä tarvitse huuhdella pois.

Jos sinulla on kutinaa etkä tiedä mitä tehdä, säilytä se Kevin Murphy hiuspohjan kylpyläseerumi käsilaukussasi helpottamaan nopeasti. Levitä sitä vain juurille ja koet rauhoittavan helpotuksen.

Tätä seerumia voi käyttää runsaasti jakamalla hiukset ja levittämällä sitä tarvittaessa päänahkaan, olivatpa hiuksesi kosteat tai kuivat.

Avain ainesosat:

  1. Sellerinsiemenuute: Rauhoittaa ja kosteuttaa päänahkaa, vähentää kutinaa ja auttaa säätelemään talintuotantoa, puuttuen liialliseen rasvaisuuteen tai kuivuuteen.
  2. Ruusuöljy: Rauhoittavista ominaisuuksistaan ​​tunnettu ruusunkukkaöljy auttaa rauhoittamaan herkkää ja reaktiivista päänahkaa.
  3. Laventeliöljy: Ravitsee ja tasapainottaa päänahan terveyttä ja edistää päänahan yleistä mukavuutta ja hyvinvointia.

 

KEVIN MURPHY on arvostettu australialainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia hiustuotteita, jotka on valmistettu luonnollisista ainesosista hoitamaan ja parantamaan hiusten terveyttä. Se tunnetaan omistautumisestaan ​​kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin, ja se noudattaa vihreää etiikkaa tuotekoostumuksissaan ja valmistuksessaan.rocesses.

Lisätietoja

Paino0.0680 kg
Mitat30 cm
Valmistusmaa

AU

Sukupuoli

Sisällys

45 ml

EAN

9339341021407

Hiustenhoitotuotetyyppi

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.