LANCÔME Ô DE LANCÔME Setti 3 kpl | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme. LANCÔME Ô DE LANCÔME Setti 3 kpl | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme.
valikko lähellä

LANCÔME Ô DE LANCÔME setti 3 kpl

81 

Lahjapaketti naisille

Varastossa

SKU: 181366 Kategoria: Tunnisteet: ,

Kuvaus

LANCÔME Ô DE LANCÔME setti 3 kpl

Ô DE LANCÔME linja

Eau de Toilette spray 125ml + Hypnôse ripsiväri 2ml + Advanced Génifique seerumi 10ml

 

VAPATtomuuden JA ILOn HENKKI

Ô DE LANCÔME kirjoittanut Lancôme on "Eau de Toilette" Citrus-perheeseen kuuluville naisille. Se ilmentää huomattavaa raikkautta, jonka sen sitrusmaiset nuotit määrittelevät, ja se tuo energiaa ja elinvoimaa käyttäjiinsä.

Tämä tuoksu, jonka parfyymi Robert Gonnon on luonut vuonna 1969, on brändin symbolinen luomus, joka on säilynyt vuosien ajan spontaanien nuottien ansiosta, mikä herättää luonnollista puhtautta ja hyvinvointia.

Se ilmentää essence vapautuneesta, iloisesta naisesta – joka huokuu optimismia ja yllättää jatkuvasti säteilevällä hymyllä. Klassisella vielä relaxed-tyyli, se korostaa hänen aistillista puoltaan spontaanisuuden ja helppouden kautta.

SEN AROMA… Sen hajukoostumus keskittyy puhtaisiin ja tuoreisiin sitrushedelmiin, mukaan lukien mandariini, bergamotti, korianteri, basilika ja rosmariini. Silti sen samaa teemaa noudattava pohja tarjoaa hieman lämpimämpää pohjasävyä santelipuulla, tammisammallalla ja vetiver.

HAJU KESÄLLE. Tuoksunsa ja sitruksisen luonteensa ansiosta tämä tuoksu on ihanteellinen kevääseen ja kesään, vuodenaikoina, joille on ominaista kirkkaus ja ilo.

PULLO. Valmistettu läpikuultavasta lasista, se symboloi veden elinvoimaa, kun taas sen limenvihreä sävy sisällä edustaa virkistävää essence se pysyy rajoissaan.

Lisätietoja

Paino0.622 kg
Valmistusmaa

FR

Sukupuoli

Sisällys

3 kpl

EAN

3614273950763

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.