JEAN PAUL GAULTIER SKANDAALI LOT 2 kpl | ASASA Beauty Shop
valikko lähellä

JEAN PAUL GAULTIER SKANDAALIERÄ 2 kpl

139 

Lahjapaketti naisille

Varastossa

SKU: 189276 Kategoria: Tunnisteet: ,

Kuvaus

JEAN PAUL GAULTIER SKANDAALIERÄ 2 kpl

SKANDAL Line

Eau de Parfum 80 ml + vartalovoide 75 ml

 

SKANDAALI Asetettu JEAN PAUL GAULTIER.

Se on "Eau de Parfum" naisille, joka kuuluu Floral Chypre -perheeseen. Tällä uudella julkaisulla brändin tavoitteena on aloittaa uusi tuoksusarja, joka on rinnakkain "CLASSIQUE" ja "LE MALE”, sen suuri menestys hajuvesialalla, hauskemmin, ironisimmin ja "skandaalimaisemmalla" otteella.

Tämän tuoksun lanseerasi vuonna 2017 parfyymi Daphne Bugey, joka päätti jättää syrjään voimakkaammat aromit tuodakseen virkistävämpiä vivahteita ja kohdistaen näin monipuolisemmalle yleisölle. Rohkeat, aktiiviset, elinvoimaiset, energiset ja ehkä hieman kapinalliset naiset, jotka etsivät tuoksua päivittäisten seikkailujensa jakamiseen ja tehdäkseen siitä oman tunnusmerkkinsä.

Sen polku alkaa virkistävällä mutta makeutetulla soinnolla, jonka muodostavat mandariini ja veriappelsiini. Seuraavaksi sen sydän paljastaa naisellisuuden ja näyttää meille 'SCANDAL'-tytön kokettelevan puolen jasmiinin, appelsiininkukan, gardenian, persikan ja hunajan vivahtein. Lopuksi sen pohja paljastaa sen makean ja leikkisän puolensa, kiitos sävelen, kuten karamelli, lakritsi, patsuli ja mehiläisvaha.

QUARTIER PIGALLE. SCANDALin inspiraatio syntyy tällä pariisilaisalueella. Se on erittäin taiteellinen alue ja yksi niistä Jean Paul Gaultiern suosikkipaikat, joista löydät erilaisia ​​kirjallisia kahviloita, maalausstudioita, tanssisaleja ja kabareeja. Lukemattomat viehättävät kadut, joissa on boheemi ja tyylikäs tunnelma, synnyttävät tämän hajuveden.

'SKANDALOINTI' MAINONTA. Sen edistämiseksi tarina pyörii "poliittisen skandaalin" ympärillä. Päähenkilö näyttelee ministeriä, joka pysyy poissa pariisilaisissa baareissa aamunkoittoon asti. Kun ensimmäiset auringonsäteet ilmestyvät, hänen on kuitenkin palattava työhönsä, ja taianomaisesti hän saapuu moitteettoman täydellisenä. Leikkisä nyökkäys lukuisille poliittisille skandaaleille, joita tällä hetkellä koemme.

SEKSIKSI JA MODERNI. Jean Paul Gaultier on brändi, joka on aina verhoiltu uskomattoman aistillisuuden ja viettelyn auraan, ja SCANDAL vahvistaa tämän jälleen kerran. Tämän tuoksun kuvataan ilmentävän nykyaikaista naista, jolla on aseet vietelläkseen, valloittaakseen ja tullakseen ylivoimaiseksi riippuvuudeksi.

Lisätietoja

Paino0.817 kg
Valmistusmaa

ES

Sukupuoli

Sisällys

2 kpl

EAN

8435415090896

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.