GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE Eau De Parfum Intense 50 ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme. GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE Eau De Parfum Intense 50 ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme.
valikko lähellä

GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE eau de parfum intense 50 ml

Alkuperäinen hinta: 124 €.Nykyinen hinta: 105 €.

Intensiivinen Eau de Parfum naisille

Varastossa

Kuvaus

GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE eau de parfum intense 50 ml

LA PETITE ROBE NOIRE linja

 

SEKSIKSIIN MEKO: GUERLAIN

LA PETITE ROBE NOIRE INTENSE by Guerlain on "Eau de Parfum" naisille belFloral Fruity Gourmand -perheelle. Se edustaa suloisinta, hemmottelevinta versiota brändin ilkikurisesta ja nuorekkaasta saagasta, joka merkitsi käännekohtaa brändin liikeradalla.

La Petite Robe Noire EdP Intense lanseerattiin vuonna 2022. Tämän tuoksun takana on Delphine Jelk. Se viettelee meidät jälleen ikonisella "pienellä mustalla mekolla", muotikappaleella, jota tämä suurenmoinen perhe kunnioittaa, tällä kertaa ommeltu makeilla hattaruoholangoilla, luoden täydellisen riippuvuuden sen säveliin heti alusta alkaen.

  • Alkuun nuotit: mustikka, vadelma ja bergamotti;
  • Keskimmäiset nuotit: Bulgarian ruusu, turkkilainen ruusu, appelsiininkukka ja jasmiini;
  • Pohjatuotteet: Vatukka, patsuli, vanilja, valkoinen myski ja santelipuu

Tämä hajuvesisarja on ollut ensimmäinen tuotemerkki, joka on suunnattu nuoremmalle yleisölle, flirttaileville ja hienostuneille tytöille, jotka rakastavat muotia ja kaikkea siihen liittyvää, lumoavia naisia, joilla on luontainen ranskalainen eleganssi. Hauskoja, iloisia ja hymyileviä, he valloittavat maailman päivästä toiseen, leapitkän listan onnistumisia ja toteutuneita unelmia takana.

MAKEA POLKU. Tämä essence alkaa melkein syötävästä aukosta, jonka muodostavat bergamotti, hattara, mustikat, mustaherukka ja vadelma, punaisten hedelmien ja vastustamattomien sokeristen kipinöiden yhdistelmä. Seuraavaksi kukat ovat keskipisteessä, bulgarialaisen ruusun, appelsiininkukan ja jasmiinin trio asettaa tuoksulle naisellisimman sävyn. Lopuksi se loppuu patchoulista, valkoisesta myskistä, santelipuusta ja vaniljasta saatavalla lämmöllä.

MUODOLLISET TAPAHTUMAT. Muodollisuus on toinen tämän tuoksun ominaisuus, sillä se sopii täydellisesti erityisiin tapahtumiin tai iltahetkiin. Romanttinen ilta, illanvietto ystävien kanssa tai erityinen illallinen ovat vain muutamia tilaisuuksia vietellä, joita ei voi jättää huomaamatta. LA PETITE ROBE NOIRE INTENSE.

KÄÄNTÖINEN SYDÄN. Sen pullo noudattaa samaa linjaa kuin koko mallisto. Käänteinen sydän kruunaa läpinäkyvään lasiin veistetyn klassisen rungon, jonka avulla voimme arvostaa sisällä olevaa sinertävää nestettä. Sen etupuolella näemme piirroksen lumoavasta mustasta mekosta.

 

Vuosi: 2022

perfumer: Delphine Jelk

Lisätietoja

Paino0.1890 kg
Mitat35 cm
Valmistusmaa

FR

Sukupuoli

Sisällys

50 ml

EAN

3346470145658

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.