AZZARO CHROME Setti 3 kpl | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme. AZZARO CHROME Setti 3 kpl | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme.
valikko lähellä

AZZARO CHROME setti 3 kpl

97 

Hajuvesisarja miehille

Varastossa

SKU: 193604 Kategoria: Tunnisteet: ,

Kuvaus

AZZARO CHROME setti 3 kpl

CHROME-linja

 

SININEN LOOK, TÄYNNÄ RAIKKAUTTA

Chrome by Azzaro on "Eau de Toilette" suunniteltu miehille, kehua citrusy ja aromaattiset sovitukset. Se on jaettavaksi suunniteltu tuoksu, joka kertoo Lorisin tarinan Azzaro ja hänen poikansa. Heidän siteensä, jolle on ominaista sanoinkuvaamaton yhteys ja toveruus, inspiroi Azzaro Sr. kiteyttääkseen tämän tunteen tähän essence. Sillä tuoksut ovat aineettomia, mutta ikuisesti eloisia.

Tämä vuonna 1996 kehitetty tuoksu on kunnianosoitus rakkaudelle ja perheelle tarjoten pakopaikan raikkautta ja elinvoimaa täynnä oleviin hetkiin, kuten virkistävää sukeltamista jäiseen veteen paahtavana päivänä. Sen lempeä tuoksu huokuu eleganssia ja hienostuneisuutta, mikä varmistaa sen merkityksen kuluvien vuosien ajan.

Sen hajumatka alkaa raikkaalla, citrusy nuotit, kuten rosmariini, ananas, neroli, bergamotti ja sitruuna, luovat alustan tälle upealle tuoreuden sinfonialle. Myöhemmin meidät ympäröi rauhallisuuden tunne syklamenin, korianterin, jasmiinin ja tammimon ansiosta, mikä huipentuu ainutlaatuiseen pohjaan, jossa on santelipuuta, myskiä, ​​setriä, brasilialaista ruusupuuta ja kardemummaa.

Hajuperhe: Citrus Aromaattinen.

  • Alkutuoksu: Rose Mary, ananas, neroli, bergamotti ja sitruuna.
  • Keskituoksu: syklaami, korianteri, jasmiini ja tammisemme.
  • Pohjatuoksu: santelipuu, tonkapavut, myski, tammisemme, setri, brasilialainen ruusupuu ja kardemumma.

HÄMMÄISTÄVÄ DEByytti. Sen alkuperäinen tuoksu on täysin henkeäsalpaava - räjähdys citrus joka tulvii aistimme ilolla ja riemulla ja lisää jokapäiväiseen elämäämme kadehdittavaa elinvoimaa.

TARJOUSSENTIMENTIT. Sen kaupallinen paikka valloittaa tarjouksellaan essence. Isä ja poika leikkivät vehreällä pellolla kreikkalaisessa kylässä syvän sinisen meren taustalla – rakkauden ja kiintymyksen osoitus.

ELEGANTTISTI HIOSTETTU. Pakattu pulloon, jossa kehutaan sleek, puhtaita linjoja ja yksinkertaisella kromikorkilla koristeltu tuoksu on herkkä, intensiivinen sininen sävy – todellinen eleganssin ja hienostuneisuuden ruumiillistuma.

Lisätietoja

Paino0.6680 kg
Mitat45 cm
Valmistusmaa

FR

Sukupuoli

Sisällys

3 kpl

EAN

3614274163612

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.