DONNA KARAN BE HERKULLINEN FRESH BLOSSOM Eau De Parfum 30 ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme. DONNA KARAN BE HERKULLINEN FRESH BLOSSOM Eau De Parfum 30 ml | ASASA Kauneushoitola | 10 % LISÄALENNUS jäsenillemme.
valikko lähellä

DONNA KARAN BE DEICIOUS FRESH BLOSSOM parfum 30 ml

57 

Eau de Parfum naisille

Varastossa

Kuvaus

DONNA KARAN BE DEICIOUS FRESH BLOSSOM parfum 30 ml

DELICIOUS COLLECTION linja

 

NEW YORK OMENAPUIEN KUKITUS

DKNY:n Be Delicious Fresh Blossom on Floral Fruity -tuoksuperheeseen kuuluva "Eau de Parfum" naisille. Se tarjoaa uuden tulkinnan klassikosta Be Delicious, tällä kertaa herkemmällä ja viattomalla auralla, joka on saanut inspiraationsa bloomomenapuiden kasvattaminen Central Parkissa, New Yorkin sydämessä.

Tämä vuonna 2009 lanseerattu tuoksu pyrki elvyttämään ikonisen kielletyn omenan tuoksua luoden makean ja lempeän aromin, joka sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. Se huokuu energiaa ja elinvoimaa ja vetoaa nuoriin, innokkaisiin naisiin.

Tuoksumatka alkaa virkistävissä ja hedelmäisissä greipin, mustaherukan ja aprikoosin vivahteissa, jotka tuovat mieleen herkkua, makeutta ja samettisen kosketuksen. Kukkasydän avautuu ruusun, jasmiinin ja kielokimpun kera. Lopuksi pohjatuoksu ylläpitää tuoksun luonnetta, välttäen lämpöä tai aistillisuutta ja sen sijaan sisältävät puisia harmonioita ja punaista omenaa.

Tuoksuperhe: Floral Fruity.

  • Alkutuoksu: Mustaherukka, greippi ja aprikoosi.
  • Keskituoksu: Kielo, ruusu ja jasmiini.
  • Pohjatuoksu: Punainen omena ja puu.

NUORUUTEUS JA VIATtomuus. Tämä tuoksu on suunnattu nuorekkaalle yleisölle, ja sen pehmeät nuotit ilmentävät nuoruudelle tyypillistä viattomuutta. Se on ihanteellinen valinta romanttisille, unelmoiville ja herkille henkilöille.

OSA DKNY:N LAAJAA PERHETÄ. Be Delicious on noussut New York -brändin lippulaivaksi ja tunnistettavimmaksi kokoelmaksi – vihreä omena, jolla on bloomed, kukoisti ja kypsyi – elämänkaaren, joka on valloittanut meidät kaikki.

TÄYDELLINEN LAHJAN IDEA. Tämä tuoksu on lempein vivahteineen saavuttanut suuren suosion naisyleisön keskuudessa, joten se on erinomainen lahjavaihtoehto.

 

Vuosimalli: 2009

Lisätietoja

Paino0.1620 kg
Mitat71 cm
Valmistusmaa

US

Ainekset

alkoholidenaatti, butyylimetoksidibentsoyylimetaani, ci 17200, sitraali, etyyliheksyylimetoksisinnamaatti, etyyliheksyylisalisylaatti, hydroksisitronelaali, isoeugenoli, limoneeni, hajuvesi, punainen 4 (ci 14700), tetranatriumedta/au/au.

Sukupuoli

Sisällys

30 ml

EAN

0022548181089

Toimitus ja palautus

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Normaali toimitus kestää yleensä 2-6 työpäivää ja riippuu ostomaasta.
Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää meidän PALAUTUSKÄYTÄNTÖ.
Vieraile osiossa saadaksesi lisätietoja aiheesta maksutavat.

Arvostelut